Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Elizabeth Arden 10 Ml Cilt Bakım Seti

Ürün Barkod : 5002500068

7242 ₺

Elizabeth Arden 10 Ml Cilt Bakım Seti

Ürün Barkod : 5002500068

7242 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Prevage Yenileyici Kür 4x10 ml: Bu özel kür ile cildinizin haftalar içindeki dönüşümünü izleyin. Gözle görülür şekilde pürüzsüz, aydınlık ve daha canlı gözüken bir cilt. 4 hafta boyunca evde uygulayabileceğiniz bu özel yoğun kür sayesinde cildiniz çok daha güçlenecek, antioksidanlardan korunacak. 1. Hafta: Cildinizin ışıltısı ve duruluğu geri gelecek. 2. Hafta: İnce çizgiler ve gözenekler gözle görülür şekilde kaybolacak. 3. Hafta: Derin çizgiler gözle görülür şekilde azalacak. 4. Hafta : Cilt tonu eşitlenecek ve cildiniz daha canlı gözükecek. Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiştir.
Ürün İçeriği :Hidro asitler ile cildinize peeling etkisi yapar ve cilt yüzeyini yeniler. İdebenon ile çevre kirliliğinden korur.
Mililitre Bilgisi :4 x 10 ml
Cilt Tipi :Tüm cilt tipleri için uygundur.
Kullanım Şekli :28 gün boyunca akşamları temizlenmiş cildinize uygulayın. İlk gün Phase 1 şişesi ile başlayın. Önce şişenin pompasına basın ve içindeki idebenonun şişeye akmasını sağlayın. Karışması için şişeyi sallayın. Pompayı çıkarın ve yerine damlalığı takın. Bir tam damla ürünü elinize alarak göz çevresini hariç tutarak tüm yüze uygulayın, başka bir ürün kullanmadan önce 20 dakika bekletin. Ürünün tüm gece yüzünüzde kalmasını sağlayın. Her bir şişeyi 7 gün boyunca sırasıyla kullanın.
Ürün Kodu: 5002500068
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.