Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Korres Bergamot Pear Duş Jeli - Vücut Temizleyici 250Ml

Ürün Barkod : 5002717408

400 ₺

Korres Bergamot Pear Duş Jeli - Vücut Temizleyici 250Ml

Ürün Barkod : 5002717408

400 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cildin doğal nem seviyesini koruyan ve genç görünen, esnek cilt yapısını desteklemeye yardımcı olan köpüklü lüks duş jeli. Bu jel-köpük duş jeli, her gün rahat bir temizlik için cildin doğal nem seviyesini korumaya yardımcı olan için aloe özü, buğday proteinleri ve althea özünü birleştirir. Bu çok amaçlı formül banyo, duş ve vücut tıraşı için mükemmeldir.
Ürün İçeriği :AKTİF ALOE ÖZÜ, yaşlanmanın gözle görülür belirtilerini azaltmak için kolajen ve elastini uyarırken cildin bağışıklığını güçlendirmeye yardımcı olur. BUĞDAY PROTEİNLERİ, nemlendirmeyi kilitlemek için cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur. ALTHEA ÖZÜ [hatmi kökü özü], cilt üzerinde nemin korunmasına yardımcı olmak için koruyucu bir bariyer oluştururken sorunlu cildi yatıştırmaya yardımcı olmak için binlerce yıldır kullanılmaktadır. Koku yönü ve doku düzenine göre içerik yaklaşımı.
Yaş Aralığı :25+
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Mililitre Bilgisi :250 ml
Menşei :Yunanistan
Kullanım Şekli :Her sabah veya akşam duştayken cilde uygulayın. Banyodan sonra, uzun süreli bir nemlendirme etkisi için KORRES Vücut Yağı kullanın.
Ürün Kodu: 5002717408
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.