Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Philips Torbasız Süpürge

Ürün Barkod : 5002390449

6999 ₺

Philips Torbasız Süpürge

Ürün Barkod : 5002390449

6999 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :PowerCyclone 5 teknolojisi havayla tozu tek seferde ayırır. TriActive başlık tek seferde 3 temizlik hareketi uygular. Turbo Fırça başlığı %25 daha fazla kıl ve toz alır. A enerji sınıfıyla yüksek performans. Sert zeminlerde temizlik performansı, toz tutma ve enerji verimliliği için A sınıfı dereceyle tam performans sunmak üzere tasarlandı. Hijyenik boşaltma için gelişmiş toz haznesi tasarımı. Yumuşak fırça, kola entegre edilmiştir ve her zaman kullanıma hazır haldedir. Her temizlik görevine hızlıca hazır olmak için ActiveLock bağlantı elemanları. Daha iyi hareket kontrolü için geniş kauçuk tekerlekler Alerji filtresi tozun %99,90ından fazlasını yakalar.
Garanti :2 Yıl Philips Türkiye Garantili’dir
Ürün Kodu: 5002390449
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.