Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Alfheim Bergamot Uçucu Yağı/ 10 Ml

Ürün Barkod : 5002911785


387,5 ₺

Alfheim Bergamot Uçucu Yağı/ 10 Ml

Ürün Barkod : 5002911785


387,5 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Reggio di Calabriada dünyanın en güzel bergamotları yetişir. Bergamot, hem sakinleştirici hem canlandırıcı oluşuyla turunçgiller arasında benzersizdir. Cesaret verici, moral aşılayan, oldukça iç açıcı bir enerjisi vardır. Kullanım Önerisi: Bergamot yağını işte veya evde stres ve gerginliği dindirmek için havaya yayın. Duş sırasında 50 gr Hindistan cevizi yağı içerisine 5 damla ekleyerek cilde uygulayın ve cildinizi arındırırken sakinleştirici aromasını hissedin. Birlikte deneyin: Vetiver, Lavanta, Itır, Portakal, Limon Uyarılar: Bergamot, içeriğindeki furocumarin nedeniyle cildin ışığa karşı hassasiyetini arttırır. Bu nedenle uygulama sonrası güçlü güneş ışığından korunmalısınız. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.
Ürün İçeriği :Saf Bergamor
Kullanım Şekli :Dilediğiniz miktarda, difüzörünüze ya da buhurdanlığınıza ekleyebilir ve kokuladırma olarak kullanabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi :10 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Model Kodu :alf-012
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002911785
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.