Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Aurelia Geneve Kare Şekilli Pembe Kuvars Taşı

Ürün Barkod : 5002964526


890 ₺

Aurelia Geneve Kare Şekilli Pembe Kuvars Taşı

Ürün Barkod : 5002964526


890 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Aurelia Geneve Kare Şekilli Pembe Kuvars Taşı, cildi iyileştirmeye, gençleştirmeye ve güzelleştirmeye yarayan masaj taşıdır. En önemli özelliği doğal gül kuvars kristalinden yapılmış olmasıdır. Kalp çakrasını dengeleyen ve iyi hissettiren bir taş olarak bilinen gül kuvars, şefkati, hassasiyeti, bağışlayıcılığı ve kendini sevmeyi teşvik eder. Bu taşların iyileştirici ve enerji dengeleyici kullanımı eski doğu tıbbına dayanmaktadır. Gua Sha, kan dolaşımını ve lenfatik drenajı artırmaya yardımcı olmak için cildin kıvrımlarına ve hatlarına hafif baskı ile uygulanır. Bu teknikle cilt elastikiyetini düzenleyen Gua Sha taşı kırışıklık gibi yaşlanma belirtileri üzerinde de çok etkili olur. Çizgileri açar, cildi sıkılaştırır. %100 doğal ve sertifikalı üründür. 
Kullanım Şekli :Gua Sha taşını uygulamadan önce mutlaka yüz bakım yağınızı veya nemlendiricinizi sürün. Gua Sha’yı yüzünüzün ortasından başlayarak 45 derecelik bir açıyla aşağıdan yukarıya doğru hafif basınç ile uygulayın. Her gün 2-3 dakika yüzünüze bu şekilde masaj yapın. Gua Sha taşları doğal taşlar olduğu için sürekli buzdolabında saklamayın. Kullanmadan önce birkaç dakika dolapta soğutmanız yeterli olacaktır.
Model Kodu :AR2022
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Çin
Ürün Kodu: 5002964526
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.