Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Bloumsie Vitamin Boost Green Cleanser

Ürün Barkod : 5003042942


599,9 ₺

Bloumsie Vitamin Boost Green Cleanser

Ürün Barkod : 5003042942


599,9 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması : Vitamin Boost Green Cleanser ile cildinizi temizlemek, sanki okyanus sularına dalıp çıkmak gibi… Size baştan aşağı iyi hissettirecek bu temizleyici, taptaze bir smoothie gibi hazırlanmış formülüyle cildi derinlemesine temizler. İçeriğindeki Ispanak Ekstraktı, Vitamin ve Mineraller sayesinde cildinizi besler, Yeşil Çay Ekstraktı ile yaşlanma belirtilerini yavaşlatır. Sea Water ve Hyaluronik Asit ile cildinizin nem kazanmasına yardımcı olur
Ürün İçeriği : Okyanus Minreali, Ispanak, Hyaluronik Asit, Yeşil Çay
Kullanım Şekli : Cildinizi suyla ıslatın ve bir miktar Vitamin Boost Gel ürününden alın. Elinizde hafifçe köpürttükten sonra ürünü yüzünüze dairesel hareketlerle sürün ve ardından bol su ile durulayın.
Parfüm Notası : Üst nota melon, green Orta nota violet, iris, floral Dip nota jasmine, musk
Model Kodu : VB0200
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu : 5003042942
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.