Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Bobbi Brown Natural Brow Shaper-Soft Black4.4 Ml/.14Oz

Ürün Barkod : 5002932531


1200 ₺

Bobbi Brown Natural Brow Shaper-Soft Black4.4 Ml/.14Oz

Ürün Barkod : 5002932531


1200 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Gün boyu dayanıklı dolgunluk sağlayan Pirinç Kepeği Proteini, Hindistan Cevizi ve Caster Yağı içeren ve zenginleştirilmiş kaş bakım kompleksi ile formüle edilmiş YENİ Natural Brow Shaper ile kaşlarınızı şekillendirin, belirginleştirin ve sabitleyin. Tüm kaş şekilleri ve tonları için uygundur. • Besleyici Bakım: İçeriğindeki Hindistan Cevizi Yağı ve Pirinç Kepeği Proteini gibi faydalı bileşenlerden oluşan bakım kompleksi kaşları kökten uca besler. • Şekillendirir ve Sabitler: Benzersiz yumurta şekilli fırçası, doğal ve dolgun bir kaş görünümü için her kaş kılını yakalar ve vurgulamaya yardımcı olur. • 24 saate kadar dayanıklı, uzun süre kalıcı, suya, neme ve tere dayanıklı bir formüle sahiptir.
Model Kodu :ETPY110000
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :ABD
Kullanım Şekli :Natural Brow Shaper, tek başına uygulanabilir veya Perfectly Defined Long-Wear Kaş Kalemi ile birlikte kullanılabilir.
Ürün Kodu: 5002932531
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.