Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Bobbi Brown No Smudge Suya Dayanıklı Maskara - Black

Ürün Barkod : 5000033810


1650 ₺

Bobbi Brown No Smudge Suya Dayanıklı Maskara - Black

Ürün Barkod : 5000033810


1650 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Kirpiklerinizin temel ihtiyacı, günlük kullanacağınız maskara.
Ürün İçeriği :Avocado, Babassu and Jojoba Oils, plus Olive Oil Complex, Cocoa Seed Butter and Vitamins C and E içeriğiyle dudaklarınızı renklendirirken derinlemesine nemlendirir ve bariyer oluşturarak nemi dudaklarınıza hapseder. Zengin formülü sayesinde çatlak ve çizgileri giderip daha yumuşak ve pürüssüz dudaklara sahip olmanızı sağlar. Zengin pigmentli yapısıyla ışıldayan ve kusursuz bir bitiş verir.
Kullanım Şekli :İki ya da üç kat uygulayın - yeni katı sürmeden önce kuruduğundan emin olun.
Mililitre Bilgisi :5.5 ml
Renk :Black
Ürün Kodu: 5000033810
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.