Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clarins Lip Comfort Oil Dudak Bakım Yağı - 02 Raspberry

Ürün Barkod : 5002900193


1045 ₺

Clarins Lip Comfort Oil Dudak Bakım Yağı - 02 Raspberry

Ürün Barkod : 5002900193


1045 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Dudak görünümünü zenginleştirirken, bakımından ödün vermeyen; dudaklarına bir parça parlaklık hissi ile dokunmak isteyen TÜM KADINLAR. Hafif yağ dokusu ile yapışkan his bırakmaz, yumuşatır ve dudakları besler. Dudaklarda rahatsızlık hissi vermeyen, uyguladığınızı bile unutacağınız hafif formüle sahiptir.
Ürün İçeriği :Formülündeki bileşenlerin %93ünün doğal içeriklerden oluştuğu mükemmelleştirilmiş zengin formül. Eşsiz yağların (organik jojoba, organik fındık ve organik eglantin gülü) dudakları nem dalgasıyla besler, korur ve onarır. %98i cilt bakım formülünden oluşmaktadır. 
Kullanım Şekli :Doğal renklendirme, yüksek parlaklık ve gerçek dudak bakım faydası için tek başına, Ekstra parlaklık ve rahat bir doku vermesi için Joli Rouge rujunuzla birlikte 01 numarayı yeniden canlanmış, sabah daha güzel görünen ve yumuşak dudaklar için gece maskesi olarak uygulayabilirsiniz.
Ürün Kodu: 5002900193
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.