Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clarins One Step Facial Cleanser 200 Ml Jel Temizleyici

Ürün Barkod : 5000000190


1366 ₺

Clarins One Step Facial Cleanser 200 Ml Jel Temizleyici

Ürün Barkod : 5000000190


1366 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Çok kolay ve hızlı bir uygulama ile en yoğun ve kalıcı makyajları dahi temizleyerek aynı zamanda olumsuz dış etkenlerin ciltte oluşturduğu atıklardan cildi temizler. Hızlı ve etkili bir şekilde cildin canlanmasını sağlar. Amino asitler ve vitaminler bakımından oldukça zengin olan ürün cildi nemlendirir ve yumuşatır. Temizleyici ve tonik işlemini pratik ve etkili bir şekilde gerçekleştirir.
Ürün İçeriği :Ultra-ince yağlar: Cildi derinlemesine temizler. Moringa tohumu özü: hava kirliliğinin zararlı etkilerini nötralize etmeye yardımcı olur. Cilde ışıltısını geri kazandırır.Portakal özü: canlandırır, tazeler.
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur
Kullanım Şekli :Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Islak pamuk ile uygulayın, pürüzlerden arındırın. Durulamaya gerek yoktur.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000000190
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.