Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Chubby Stick Nemlendiricili Dudak Parlatıcısı Mighty Mimosa 3GM/.1OZ

Ürün Barkod : 5000021848


935 ₺

Clinique Chubby Stick Nemlendiricili Dudak Parlatıcısı Mighty Mimosa 3GM/.1OZ

Ürün Barkod : 5000021848


935 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Boyama kalemi şeklinde eğlenceli bir görünüme sahip olan Chubby Stick, kremsi formülüyle kalıcı renk ve mükemmel kapatıcılık sağlar. Alt tarafı çevirin ve kullandıktan sonra geri çevirerek kapağını kapatın. Kullanımı çok kolay!. Mango ve shea yağlarından oluşan ekstra nemlendirici içeriğe sahiptir. Kuru dudakların tek ihtiyacı olan nemi sağlayarak dudakların rahat ve yumuşak hissedilmesini sağlar.  Pratik tasarımı sayesinde dudaklara kolayca uygulanır.
Ürün İçeriği :Dudaklarinizi nemlendirirken ayni zamanda renk katin.
Mililitre Bilgisi :3 gr
Ürün Çeşidi :Ruj
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur.
Kullanım Şekli :Dudaklara uygulayın. Daha belirgin görünüm için dudak renginize uygun dudak kalemi kullanın. Arka tarafından çevirerek ucunu çıkartabilirsiniz.
Renk :Mighty Mimosa
Ürün Kodu: 5000021848
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.