Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

CLINIQUE Clinique, Clinique Smart, Smart Akilli Onarim Nemlendiricisi Yağli Ciltler, 50ML/1.7OZ

Ürün Barkod : 5000088824


3005 ₺

CLINIQUE Clinique, Clinique Smart, Smart Akilli Onarim Nemlendiricisi Yağli Ciltler, 50ML/1.7OZ

Ürün Barkod : 5000088824


3005 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :YENİ Clinique Smart SPF 15 Akıllı Onarım Nemlendiricisi, akıllı teknolojisi sayesinde zararlı UV ışınlarına karşı korumada ilk adım olarak önerilir. Aynı zamanda çizgi, kırışıklık, donukluk görünümü ve esneklik kaybı gibi birden fazla endişenin görünen etkileri bakımından fark yaratmaya yardımcı olur. Görünen kırışıklıkların azalmasına ve cildin daha gergin gözükmesine yardımcı olur.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Cilt Tipi :Yağlı Ciltler
Kullanım Şekli :Kişiye özel 3-Adımlı Cilt Bakım Sistemi’nden sonra, günde 2 kez göz çevresi hariç uygulayın. En iyi sonuç için, her zaman güneş koruması kullanın.
Cinsiyet :Kadın
Ürün İçeriği :Vitamin C ve Ergothioneine ile birlikte aydınlatıcı bitkiler Dianella Ensifolia ve Scutellaria Baicelensis Root Özü koyu leke görünümünü ve cilt renk tonu eşitsizliğini azaltmaya ve daha eşit renk tonlu bir cilt yaratmaya yardımcı olur.
Ürün Kodu: 5000088824
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.