Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Even Better Clınıcal Cilt Tonu Eşıtleyıcı Nemlendirici Spf 20

Ürün Barkod : 5000019835


1975 ₺

Clinique Even Better Clınıcal Cilt Tonu Eşıtleyıcı Nemlendirici Spf 20

Ürün Barkod : 5000019835


1975 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Yağsız yapıdaki yatıştırıcı krem cilt yüzeyindeki koyu leke görünümünün giderilmesini desteklemek için zengin onarıcı ve nemlendirici formüle sahiptir. SPF güneş koruması cildi olası zararlara karşı korunmasına yardımcı olur. Aydın bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Daha eşit bir cilt tonu görünümüne sahip olmak için günlük olarak düzenli kullanın.
Ürün İçeriği :Alerji Testinden Geçmiştir. %100 Parfümsüzdür. Yağsızdır. Dermatologlar Tarafından Geliştirilmiştir. Oftalmolojik Olarak Test Edilmiştir. C vitamini, renk eşitsizliği görünümünü azalmasını destekler.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Ürün Çeşidi :Onarıcı Krem
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur.
Kullanım Şekli :Sabahları Even Better Clinical Koyu Leke Serumunu kullandıktan sonra yüzünüze uygulayın. İPUÇLARI: Mükemmel kapatıcılık için üzerine Even Better Makeup SPF 15 uygulayın. Göğüs bölgesi ve ellere de uygulanabilir.
Ürün Kodu: 5000019835
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.