Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Even Better Clinical Radical Koyu Leke Serumu + Interrupter 50Ml

Ürün Barkod : 5002635884


3880 ₺

Clinique Even Better Clinical Radical Koyu Leke Serumu + Interrupter 50Ml

Ürün Barkod : 5002635884


3880 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Clinique Even Better Clinical Radical 50 ml Koyu Leke Serumu - Koyu lekeler, yaşlılık lekeleri ve akne izlerinin görünümünü belirgin şekilde iyileştirmeye yardımcı bu serum, cildi daha parlak ve düzenli bir cilt haline getirmek için 2 güçlü formül içerir. Etkisinin lekeleri azalttığı kanıtlanmış güçlü bir aydınlatma serumu ve kırışıklıkları önlemek ve yara izlerini gidermek için daha yumuşak bir süblimasyon formülüdür. Patentli Ekolayzer CL302 teknolojisi, renk kaybını ve cildi gelecekteki lekelerden koruyan yara izlerini azaltmak için artık yüksek verimlilik için daha konsantre hale getirilmiştir. Sakinleştirici bitki maddelerinin karışımı Anahtar Kompleksi tahrişi en aza indirmek ve hiperpigmentasyonu durdurmak için yatıştırıcı eylemleriyle bilinen farklı bileşenleri birleştirir. Tahrişi bastırır ve gelecekte cildin renginin solmasına neden olabilecek çevresel etkileri engeller. Cilt tahrişi olmadan optimum sonuçlar için geliştirildi. Alerji testi yapılmıştır. %100 parfüm içermez.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Ürün Kodu: 5002635884
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.