Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Dior Hydra Life Sorbet Water Essence Serum 40 Ml

Ürün Barkod : 5000161142


2765 ₺

Dior Hydra Life Sorbet Water Essence Serum 40 Ml

Ürün Barkod : 5000161142


2765 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Mallow ve Haberlea yaprakları bakımından zengin bu su bazlı esans, 1 adımda 3 etkiyi sunar: ultra-konsantre edilmiş bir serumun nemlendirici etkisini, hassas bir peelingin canlandırıcı etkisini ve toniğin cilt tonu dengeleyici etkisini tek adımda hissediyor olacaksınız; Yarı saydam mavi sıvı dokusu, yüzünüzde çarpıcı tazelik hissi ile cildinizi canlandırır; Derinlemesine ne mlendirilmiş cilt, pürüzsüz ve arındırılmıştır. Her geçen gün cildiniz o kadar dayanıklı, sağlıklı ve güzel görünür ki, bu sadelik hissine her zaman sahip olmak isteyeceksiniz; Dior bahçelerinden toplanan Mallow yaprakları ile ciltteki Aquaporinlere etki ederek su sirkülasyonunu canlandırır
Ürün İçeriği :Dior bahçelerinden toplanan Mallow yaprakları ile ciltteki Aquaporinlere etki ederek su sirkülasyonunu canlandırır.
Ürün Çeşidi :Hydra Life Deep Hydratıon - Sorbet Water Essence 40Ml
Cilt Tipi :Tüm ciltler için uygundur.
Kullanım Şekli :Her gün sabah ve akşam krem kullanımı öncesinde uygulayın. Avucunuza 2 damla damlatın ve bütün yüzünüze uygulayın
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000161142
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.