Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Elizabeth Arden 15 Ml Göz Kremi

Ürün Barkod : 5000766823


2817 ₺

Elizabeth Arden 15 Ml Göz Kremi

Ürün Barkod : 5000766823


2817 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Hassas göz çevresini koruyan toparlayıcı ve sıkılaştırıcı göz kremi. Bu ödüllü krem hassas göz çevresini güneşten koruyacak, derinlemesine nemlendirecek ve cildinizin doğal nem bariyerini güçlendirecek. Çizgilerin, kırışıklıkların ve kaz ayağı görüntüsünü azaltır. Daha sıkı bir görünüm verir, göz çevresini pürüzsüzleştirir.
Ürün İçeriği :Cildin nem kaybını önleyen, yeniden yapılandıran ve canlandıran özel Ceramide bileşimi. Göz çevresindeki koyu halkaların ve ince çizgilerin görünümünü azaltan, göz çevresini aydınlatan ve açan dolgunlaştırıcı Ceramide teknolojisi.
Mililitre Bilgisi :15 ml
Kullanım Şekli :Göz çevrenize tampon hareketlerle uygulayınız.
Ürün Kodu: 5000766823
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.