Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Elizabeth Arden 50 Ml Nemlendirici

Ürün Barkod : 5000286642


4326 ₺

Elizabeth Arden 50 Ml Nemlendirici

Ürün Barkod : 5000286642


4326 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Bu ödüllü krem içeriğindeki özel seramidler sayesinde cildinizin doğal nem bariyerlerini güçlendirir. Gece boyunca cildin yenilenmesini destekler, doğal koruma kalkanını güçlendirir. İnce çizgilerin ve kırışıklıklaırn görünümünü azaltır. Cilt daha sıkı ve toparlanmış gözükür.
Ürün İçeriği :Ceramide Üçlü Kompleks (1,3,6): Bu cilt yapısına benzer lipit karışım cildinizi sıkılaştırıp, güçlendirirken yeniden yapılandırır ve derinlemesine nemlendirir. Özel formülü sayesinde zamanın cildimize kaybettirdiklerini geri kazandırarak cildin görünümünü güçlendirir ve nemini sürekli hale getirir. Ceramide Dolgunlaştırıcı Teknoloji cildinizi daha aydınlık hale getirip sıkılaşmasını sağlarken, ince çizgilerin görünümü azaltır, koyu halkaları kapatır ve kusurları gizler.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Kullanım Şekli :Her gece seramid kapsüllerden sonra yüzünüze uygulayınız.
Ürün Kodu: 5000286642
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.