Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Elizabeth Arden Göz Kremi

Ürün Barkod : 5001427373


3241 ₺

Elizabeth Arden Göz Kremi

Ürün Barkod : 5001427373


3241 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Bu yenileyici krem zayıf göz çevresini güçlendirir ve cilt yenileyici seramidler ve yüksek performanslı retinollerle doğal kolajen yapısını destekler. Yoğun nemlendirici içeriği ile zayıf ve hassas cildi güçlendirirek göz çevresine daha sıkı ve kalkık bir görünüm kazandırır. Kaz ayağı, şişlik ve koyu halka görününümü azaltır.
Ürün İçeriği :Ceramide Üçlü Kompleks (1,3,6): Bu cilt yapısına benzer lipit karışım cildinizi sıkılaştırıp, güçlendirirken yeniden yapılandırır ve derinlemesine nemlendirir. Özel formülü sayesinde zamanın cildimize kaybettirdiklerini geri kazandırarak cildin görünümünü güçlendirir ve nemini sürekli hale getirir. Cildi güçlendiren kalsiyum ve amino asitler. Kahverengi yosun sayesinde cildin doğal kolajen yapısı desteklenir ve cildin daha aydınlık ve sıkı gözükmesini sağlar
Mililitre Bilgisi :15 ml
Kullanım Şekli :Göz çevrenize tampon hareketlerle uygulayınız.
Ürün Kodu: 5001427373
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.