Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Estee Lauder Daywear Anti-Oksidan Etkili 24 Saat Nemlendirici Krem Spf15 50 Ml

Ürün Barkod : 5000011425


2415 ₺

Estee Lauder Daywear Anti-Oksidan Etkili 24 Saat Nemlendirici Krem Spf15 50 Ml

Ürün Barkod : 5000011425


2415 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Şimdiye kadarki en etkili anti-oksidan korumasını içerir. Cilde C ve E vitaminlarinin yanı sıra güçlü Anti-Oksidan formülü ile ciltteki tüm hasarlara karşı kapsamlı bir koruma sağlar. Cilde ihtiyacı olan nemi vererek canlanmasına yardımcı olur. Bu yeni teknoloji, anti-oksidan içeren formülüyle gün boyu koruma sağlar.İleri düzey antioksidan ve UVA koruyucusu ile cildi korumaya yardımcı olur. Yaşlanma belirtilerinin oluşumunu engellemeye, solukluğa ve ince çizgilerin görünümünün azaltılmasına yardımcı olur.
Ürün İçeriği :Şimdiye kadarki en etkili anti-oksidan korumasını içerir. C ve E Vitaminlari ile Ökaryonlu Süper Anti-OksidanKompleksi her türden serbest radikal hasarına karşı kapsamlı bir koruma sağlar. Bu yenilik teknolojisi, anti-oksidanların, tüm gün koruma açısından yeniden çevrime girmesine imkan tanır.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Cilt Tipi :Normal ve Karma Ciltler
Kullanım Şekli :Temiz cildinize cildinize uygun serumu kullandıktan sonra ardından DayWear Nemlendiricinizi uygulayın.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000011425
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.