Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Estee Lauder ESTEE LAUDER RE-NUTRIV ULTIMATE LIFT YOUTH RICH CREME - YOĞUN NEMLENDİRİCİ KREM

Ürün Barkod : 5002761795


15000 ₺

Estee Lauder ESTEE LAUDER RE-NUTRIV ULTIMATE LIFT YOUTH RICH CREME - YOĞUN NEMLENDİRİCİ KREM

Ürün Barkod : 5002761795


15000 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Özel Floralixir ™ Dew, güçlü Ultimate Lift teknolojilerimiz ve gençleştirici beslememizle süslenmiş zengin krem ile cildinizin güzelliğini ortaya çıkartın. Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth serisi ile, cildiniz daha sıkılaşmış görünür, çarpıcı bir şekilde cildinizi onarır. Gelecekteki yaşlanma belirtilerine karşı koyacak şekilde cildinizi güçlendirir. Cildinizin en sağlıklı, en canlı ve ışıltılı halini ortaya çıkarır. Zamanla cildiniz belirgin ölçüde toparlanmış bir görünüm kazanır, daha sıkı hisseder, ciltteki derin çizgilerin gözle görülür biçimde azalmasına destek olur. Özel FLORALIXIR ™ DEW, cildin gençlik yenilenmesini yeniden uyandıracak etkili bir güçtedir. Re-Nutriv biliminin gücü ile geliştirilmiştir. Buzlu Himalayalarda ve Brezilyanın kavisli yaylalarında gelişen iki değerli çiçek ile başlayan Re-Nutriv yolculuğu, lüks deneyimi cilt bakımıyla buluşturdu. Re-Nutriv. Olağanüstü güzellikte bir hayat yaşa.
Model Kodu :PTFT010000
Menşei :İngiltere
Mililitre Bilgisi :50 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Kullanım Şekli :Sabah ve akşam, temiz cildinize tampon hareketlerle uygulayın.
Kutu İçeriği :Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Crème Rich Nemlendirici - 50ML
Ürün Kodu: 5002761795
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.