Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Green Pan Alüminyum Tava CRAFT 40CM ÇFT TUT TV

Ürün Barkod : 5002770515


2949,95 ₺

Green Pan Alüminyum Tava CRAFT 40CM ÇFT TUT TV

Ürün Barkod : 5002770515


2949,95 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :GreenPan’in bu Craft kızartma tavası ile bir fırtına pişirin. Yoğun günlük kullanıma izin veren ağır ölçülü malzemelerden hazırlanmış, zarif bir görünüm sağlayan güzel detaylarla tamamlanmıştır. Elmaslarla zenginleştirilmiş Thermolon™ Infinity seramik yapışmaz kaplama ile bu tava son derece dayanıklıdır ve mükemmel pişirme sonuçları için hızlı ve eşit ısıtmayı garanti eder. Craft koleksiyonunda bulunan daha fazla parçayla, tencerelerinizi şık bir şekilde koordine etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Ürün İçeriği :1 Adet Craft 40 Cm Çift Tutma Kollu Tava
Teknik Özellikler :Thermolon seramik yapışmaz kaplama
Model Kodu :CRAFT 40CM ÇFT TUT TV
Menşei :Çin
Malzeme :Alüminyum
Miktar :1 Adet
Ürün Kodu: 5002770515
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.