Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Gucci Bloom Profumo Dı Fıorı Edp 100 Ml

Ürün Barkod : 5002665752


4872 ₺

Gucci Bloom Profumo Dı Fıorı Edp 100 Ml

Ürün Barkod : 5002665752


4872 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Alberto Morillas, Blooma modern bir dokunuş sunuyor. İkonik Bloom deseninin yeni sarı tonunun aydınlık ve saf parlaklığından esinlenerek, parfümün ışıltılı bir versiyonunu yaratır. Muhteşem Bloom’un beyaz çiçek imzası, Sümbülteber çiçeği, Ylang Ylang ve Sandal Ağacı birlikteliğinin canlılığıyla yoğunlaşıyor.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Kullanım Şekli :Tene istenilen sıklıkla sıkılabilir.
Parfüm Notası :Üst Notalarda Yasemin, Rangoon sarmaşık; Orta notalarda Sümbülteber, Ylang ylang; alt notalarda ise Misk, Sandal ağacı ve Benzoin bulunur.
Ürün Kodu: 5002665752
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.