Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Helly Hansen Siyah Erkek Outdoor Ayakkabısı HHA.11751_CASCADE MID HT

Ürün Barkod : 5002957319_001


6990 ₺

Helly Hansen Siyah Erkek Outdoor Ayakkabısı HHA.11751_CASCADE MID HT

Ürün Barkod : 5002957319_001


6990 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Teknoloji :Üst: Helly Tech® Su Geçirmez, HH® Pro Guard, HH® Dikiş Kalkanı, HH® Hızlı Kurutma, Dolgulu Comfort OrtaTaban: HH® Power-Stride, Antimicrobial, HH® Max-Comfort İç Taban Dış Taban: HH® Max-Grip. HH® Dayanıklı, HH® Surround-Grip
Ürün Açıklaması :Hafif, dengeli ve iyi yastıklanmış, düşük kesimli performans yürüyüşleri için üretilmiştir. HELLY TECH® membranımıza sahip tamamen su geçirmez bu stil, hızlı çerçeve sabitleyici ve koruyucu bir HH® Pro Guard burun ve Topuk başlığına sahiptir. Yastıklama ve konfor, HH Max Comfort iç taban ve HH® Max-Comfort iç taban tarafından sağlanır. Dış tabanda çok yönlü bir tutuş sistemi olan HH® Surround-Grip bulunurken, denenmiş ve test edilmiş HH® Max-Grip Kauçuk bileşimimiz her türlü koşulda her türlü zeminde ayaklarınızın üzerinde durmanızı sağlar.
Menşei :Vietnam
Model Kodu :HHA.11751_CASCADE MID HT
Fermuar Bilgisi :Fermuarsız
Cinsiyet :Erkek
Topuk Boyu :3 cm
Topuk Tipi :Düz
Taban :EVA
İç Materyal :Tekstil
Dış Materyal :Tekstil
Renk :Siyah
Materyal :%100 Polyester
Ürün Kodu: 5002957319_001
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.