Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Hugo Jeans EDT 75 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5003012190


1874 ₺

Hugo Jeans EDT 75 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5003012190


1874 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Kullanım Şekli :Saçınızın üstünden ceketinizin içine büyük bir üçgen çizerek parfümünüzü püskürtün. Daha yoğun bir kullanım için, parfümünüzü boyun, boyun arkası, kulak arkası ve bilekler gibi nabız noktalarına püskürtün.
Ürün İçeriği :Üst notalar: Greyfurt, Limon Orta notalar: Ardıç Meyveleri, Nane Alt notalar: Sandal Ağacı, Vetiver
Ürün Açıklaması :Maceracı ve kural tanımayanlar için yeni HUGO JEANS Eau de Toilette ile tanışın. Kendi yolunda gitmeye cesaret edenler için mevsimleri aşan cesur ve esintili bir koku. Üst notalarında taze greyfurt ve canlı limon, bir enerji patlaması için kalpte nane ve ardıç meyveleri ile birleşir. Sandal ağacının ince notaları, vetiver ve sedir ağacıyla birleşerek tamamen sıcaklık ve davetkar bir his yaratır. Mat kot mavisi HUGO JEANS şişesi, tıpkı HUGOnun ikonik kot pantolonundaki gibi koyu kırmızı ve siyah bir logoya sahiptir.
Mililitre Bilgisi :75 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Parfüm Notası :Odunsu Meyvemsi
Model Kodu :HGB 99350154124
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5003012190
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.