Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Issey Miyake Fusıon D issey Edt Parfüm 100 Ml

Ürün Barkod : 5002653274


4099 ₺

Issey Miyake Fusıon D issey Edt Parfüm 100 Ml

Ürün Barkod : 5002653274


4099 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Doğanın kalbinden ilham alarak yaratılmış bir füzyon. Fusion DIssey maskülenliğin ve doğanın gücünü keşfetmek için bir davet. Limonların çarpıcı tazeliği volkanik odunların yoğunluğu ile birleşiyor. Güneşli amber akoru bu füzyona aromatik bir esinti sağlıyor. Doğa şimdi farklı ve yaratıcı bileşenlerini tek bir parfümde sunuyor. Fusion DIssey ile klasik maskülenliğe yeni ve çarpıcı bir yorum geliyor. Doğadan ilham alan ve insan elinde yeniden tasarlanan çarpıcı bir yorum.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cinsiyet :Erkek
Parfüm Notası :Üst Notalar: Limon Özü, Hindistan Cevizi Yağı / Orta Notalar: Sandal Ağacı, Mineralli Amber Özü / Dip Notalar: Paçuli Özü
Ürün Kodu: 5002653274
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.