Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Issey Miyake L eau D issey Pour Homme Wood&Wood Edp Intense 100 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002514814


4229 ₺

Issey Miyake L eau D issey Pour Homme Wood&Wood Edp Intense 100 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002514814


4229 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Ağaçların gücünü deneyimlemenizi sağlayacak bir EDP Intense. Doğanın cömertliğini deneyimlemek adına bir davetiye. Sedir ve Sandal ağacının çifte kombinasyonuna sahip taze greyfurt notaları.
Cinsiyet :Erkek
Parfüm Notası :Üst Notalar; Greyfurt Esansı. Orta Notalar; Sedir Ağacı Özü, Sandal Ağacı Özü. Dip Notalar; Paçuli Özü
Ürün Kodu: 5002514814
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.