Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Colline Advanced Vital Serum 30 Ml Sıkılaştırıcı Yüz Serumu

Ürün Barkod : 5002354146


8500 ₺

La Colline Advanced Vital Serum 30 Ml Sıkılaştırıcı Yüz Serumu

Ürün Barkod : 5002354146


8500 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Yüz Sıkılaştırma Serumu Yaşlanma karşıtı ve sıkılaştırıcı içerikleri CMAGE® Complex ve Sistem HDS sayesinde, üzerinde cildi oksijenleyerek çalışan ve bir mini bir sıkılaştırıcı gibi etki eden, yorgunluk belirtilerini azaltan, cilt tonunu düzenleyen ve dengeleyerek elastikiyet kazandırmaya yardımcı serum.
Ürün İçeriği :CMA® Complex: Bitkisel Proteinler (Glikoprotein ve soya proteinleri), RNA (Ribonükleik Asit), Bitkisel DNA, Hiyalüronik Asit İle Cildi Nemlendirir Ve Korur. Lux Faktör Bileşeni Ve C Vitamini Sayesinde Aydınlatıcı Etki Sağlar Ve Lekeleri Giderir. Hds Sistemi İle Fibroblast Üretimini Harekete Geçirir. Shorea Butter İle Maksimum Nemlendirme Sağlar. Gül ve Ebegümeci Özleri Gül ve Ebegümeci Özleri elastaz ve kollajenazla savaşır.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Cilt Tipi :Tüm Ciltler
Kullanım Şekli :Cellular Vital Cream öncesi sabah ve/veya akşam iki doz yüze uygulayınız.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5002354146
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.