Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Colline Eye Performance Eye Contour Definition 10 Ml Sarkma Ve Yaşlanma Karşıtı Emülsiyon

Ürün Barkod : 5002425638


6095 ₺

La Colline Eye Performance Eye Contour Definition 10 Ml Sarkma Ve Yaşlanma Karşıtı Emülsiyon

Ürün Barkod : 5002425638


6095 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cellular Eye Contour Definition cildin sıkılığı üzerinde etki eder. Kırışıklık ve ince çizgiler daha az görünür hale gelir. Daha sıkı ve pürüzsüz, daha genç, taze ve ışıltılı görünen bir göz çevresi yaratır.
Ürün Kodu: 5002425638
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.