Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lacoste Match Point Man Edt 50 Ml Erkekparfüm

Ürün Barkod : 5002660397


2062 ₺

Lacoste Match Point Man Edt 50 Ml Erkekparfüm

Ürün Barkod : 5002660397


2062 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Seyirciler nefesini tutar, belirsizlik içinde bekler: Top çizginin hangi tarafında kalacak? Konsantrasyon, yetenek ve güç... Maçın sonucuna karar verecek olan sayı: Match Point! Özgüven ve yaratıcılığa sahip uluslararası tenis şampiyonu René Lacosteun imza haline gelen “Hayat güzel bir spordur!” sözünden ilham alan koku, tenise ait yasaları zarif çizgilerle benimsiyor. Şişenin alt kısmı maç sayısını alan tenis topunun toprakta bıraktığı izi anımsatırken, şişe kapağı ise tenis raketinin sapını sergiliyor. Zarif ve sofistike odunsu taban üzerine beklenmedik yeşil notalar ile karakterize edilen eşsiz koku, fesleğen ve pembe biber ile taze bir başlangıç yapıyor. Kalıcılığıyla tanınan vetiver ve sıcak duygusallığıyla kaşmeran; kokuya karşı konulamaz zarafet katan, beklenmedik bir kombinasyon yaratıyor.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Kullanım Şekli :Temiz tene istenilen sıklıkla uygulanabilir
Parfüm Notası :Odunsu
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: 5002660397
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.