Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome Absolue Premium Bx SPF 15 Nemlendirici

Ürün Barkod : 5000029782


7790 ₺

Lancome Absolue Premium Bx SPF 15 Nemlendirici

Ürün Barkod : 5000029782


7790 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Absolue Premium ßx Günlük Bakım Kremi, cildi besleyerek nemlendirir. Bu ürün, Pro-Xylane ile zenginleştirilmiştir. Cildinizi yeni bir görünüm vererek, daha nemli ve daha aydınlık bir görünüm kazandırır.
Ürün İçeriği :Devrim yaratan molekül, ProXylane™’ nın faydaları güçlü besleyici özelliği ile bilinen beyaz zambak özü ile birleştirilmesi sonucunda cildi yoğun olarak yeniler, besler ve cilde ışıltı kazandırır.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Temiz cilde Absolue serumun üzerine yüz ve boyun dahilinde gündüz uygulanır.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000029782
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.