Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome L absolu Gloss Sheer 351 Sur Les Toits Ruj

Ürün Barkod : 5000419283


1790 ₺

Lancome L absolu Gloss Sheer 351 Sur Les Toits Ruj

Ürün Barkod : 5000419283


1790 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Renk :351 Sur Les Toits 
Ürün Açıklaması :Hayatı LAbsolu ile doyasıya yaşamaya hazır mısınız? İkonik ve elegan LAbsolu Rouge şimdi LAbsolu Gloss Sheer likit ruj ile karşınızda... LAbsolu Gloss Sheer likit rujun yoğun pigment ve inci ışıltısı içeren formülü üç boyutlu ultra-parlak bir bitiş sağlarken yapışkan bir his bırakmaz. Nude renklerden en koyu kırmızıya kadar tüm tonlar karşı konulamaz ışıltısıyla bağımlılık yaratacak. Sizi eşsiz bir tecrübeye davet eden aplikatör, ultra-kolay uygulama sağlarken formülün yüksek performansı ve şişe tasarımı ise size lüksü yaşatacak. LAbsolu Gloss Sheerın ışıltısıyla hayatı doyasıya yaşayın.
Ürün Kodu: 5000419283
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.