Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome L absolu Velvet Matte 378 Rose Lancome Ruj

Ürün Barkod : 5000419275


729,95 ₺

Lancome L absolu Velvet Matte 378 Rose Lancome Ruj

Ürün Barkod : 5000419275


729,95 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Renk :378 Rose Lancome 
Ürün Açıklaması :Hayatı LAbsolu ile doyasıya yaşamaya hazır mısınız? İkonik ve elegan LAbsolu Rouge şimdi LAbsolu Velvet Matte likit ruj ile karşınızda! Yoğun renkleri, kalıcılığı ve verdiği kadifemsi hisle daha fazlasını yaşamaya hazır olun! LAbsolu Velvet Matte likit rujun lüks dokunuşuyla bırakın dudaklarınız konuşsun. LAbsolu Velvet Matte likit rujun ultra-kremsi yapısı dudakları tek hamlede örterken ultra-pigmentli renkleri ise çarpıcı dudaklar sunar. Eşsiz bir tecrübeye davet eden inovatif aplikatörü dudaklarınızı belirginleştirir, çaba sarf etmeden elegan bir görünüm elde etmenizi sağlar. LAbsolu Velvet Matte ile renkleri doyasıya yaşayın.
Kullanım Şekli :1. Önce dudağı aplikatör ucu ya da Le Lip Liner yardımıyla dudak kalemiyle kontürleyin. 2. Ardından aplikatörün yassı yüzeyiyle kontürün içini doldurun.
Ürün Kodu: 5000419275
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.