Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome Teınt Idole Ultra Wear Fondöten 205C

Ürün Barkod : 5003003918


2200 ₺

Lancome Teınt Idole Ultra Wear Fondöten 205C

Ürün Barkod : 5003003918


2200 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :24 SAATE KADAR KALICILIK* SAĞLAYAN UZUN SÜRE KALICI FONDÖTEN Yeni ve geliştirilmiş Teint Idole Ultra Wear Fondöten, 24 saate* kadar ciltte kalıcılık sağlar, doğal ve mat bitişli kapatıcılık sayesinde gün boyu konfor sağlar. Fondöten performansında yeni bir seyiveyi deneyimleyin: En ince, en nefes alabilen formülümüz — CİLDE NEFES ALDIRIR — TERE VE NEME KARŞI DAYANLIKLIDIR — DOĞAL VE MAT BİŞİT ONU FARKLI KILAN NEDIR? Tüm cilt tipleri için yenilenmiş bir formül. Tam kapatıcılık sağlar. Hyaluronik Asit ve %81 oranında Cilt Bakım Serumu içerir. *Tüketici testi, 131 kişi
Ürün İçeriği :İLERİ DÜZEY AIRWEAR ™ TEKNOLOJİSİ İLE GELİŞTİRİLMİŞ YENİ FORMÜL. EN İNCE VE NEFES ALABİLEN YAPIDA FONDÖTENİMİZ, TAM KAPATICILIK VE UZUN SÜRE KALICILIK SAĞLAR.
Kullanım Şekli :1. Makyaj süngerinize fondöteninizden bir pompa sıkın 2. Yanaklara, alın, çene ve buruna uygulayın. 3. Hafif hamlelerle ürünü cildinize yayın.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Model Kodu :LD894000
Ürün Kodu: 5003003918
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.