Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Nike Sportswear Essential Kısa Kadın T-Shirt

Ürün Barkod : 5002447627_001


999,9 ₺

Nike Sportswear Essential Kısa Kadın T-Shirt

Ürün Barkod : 5002447627_001


999,9 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Nike Sportswear Essential Kısa Kadın Tişörtü : Bol kesim stiliyle oldukça rahat bir model olan Nike Sportswear Essential Kısa Kadın Tişörtü, salaş görünümü seven kadınların başını döndürecek bir tasarımla sunuluyor. Kısa bel kısmı, kalça üzerinde biten ürün, spor taytların yanı sıra kot gibi günlük kıyafetlerle de mükemmel şekilde kombinlenebiliyor. Yumuşak pamuklu jarse kumaşa sahip tişört, giyildiğinde ekstra rahatlık veriyor. Göğüste bulunan şablon baskı Nike logosu ile tamamlanan tasarım, sportif şıklığa ulaşmak isteyen kadınları cezbediyor.
Model Kodu :BV6175-010
Ürün İçeriği :• Yumuşak pamuklu jarse kumaş: Giyildiğinde hafiflik, yumuşaklık ve rahatlık verir. • Geniş ve büyük yapılı bol kesim: Salaş bir görünüm verir. Kullanımı rahattır. • Kumaş bilgisi: %100 pamuktan üretilmiştir. • Yıkama talimatı: Ürün makinede yıkamaya uygundur.
Ürün Kodu: 5002447627_001
Beden Tablosu
L XS M
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.