Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Salvatore Ferragamo Amo Edp 100 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002506563


4203 ₺

Salvatore Ferragamo Amo Edp 100 Ml Parfüm

Ürün Barkod : 5002506563


4203 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Salvatore Ferragamo’nun yeni kokusu modern kadınlığın bir konsantrasyonudur.
Ürün İçeriği :“Amo” – İtalyanca “Seviyorum” demektir – dünyanın ona sunduğu her fırsatı yakalamaya hazır olan, iz bırakan, özgür ruhlu genç bir kadının bildirisidir. Bu, içinden geldiği gibi hareket eden, cüretkâr ve çekici bir kadındır. Ve sonra kaçınılmaz bir şekilde, yüksek sesle Amo Ferragamo! Ferragamo’yu Seviyorum! diye haykırır. Amo Ferragamo, tutku ve cazibenin modern ve cüretkâr bir anlaşmasıdır. Koku, patlayıcı bir kişilikle açılır: üst notalara; Frenküzümü, Biberiye ile İtalyan Bitteri damgasını vurur. Orta notalar, Yasmin’in ışıltılı Mate ağacı yaprağı ve Işgında erimesi gibi daha yumuşak ve kadınsıdır. Parfüm, odunsu bir tatlılıkla biter. Amo Ferragamo’nun eşsiz şehveti, Beyaz Vanilya, Ambrox ve Sandal Ağacı’nın zarif karışımında kaynaklanmaktadır. Koku ailesi: Oryantal Çiçeksi.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cinsiyet :Erkek
Ürün Kodu: 5002506563
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.