Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Valentino Voce Viva Edp 100 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5002617903


6550 ₺

Valentino Voce Viva Edp 100 Ml Kadın Parfüm

Ürün Barkod : 5002617903


6550 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Valentino Beauty, Color Cool Couture marka konumlandırması ve Roma ile olan özel bağı ile bir güzellik markasıdır. Valentino Voce Viva, sesinizin tonu ile parfümünüzün kokusu arasında çok özel bir bağ kurar. Çünkü sesiniz de adeta kokunuz kadar kişisel ve samimidir; ardında çok büyük izler bırakır. Valentino Voce Viva’nın içeriğindeki çarpıcı çiçek buketinin mükemmel uyumu, beklenmedik kristal yosun notasıyla bağımlılık yapıcı ve çok daha güçlü hale gelir; her kadının eşsiz sesinin gücünü kutlar. Voce Viva, Valentino’nun çok yönlü feminite algısına adeta bir övgüdür.
Parfüm Notası :“Color”: Üst Nota: İtalyan Bergamotunun tatlı ve sulu mandalina özü ile yumuşatılmış rengârenk ve ışıltılı açılışı. “Couture”: Orta Nota: Portakal çiçeği özütü ve altın gardenyanın uyumu ile zengin bir çiçek buketi. “Cool": Dip Nota: Beklenmedik kristal yosun notası Valentino Voce Viva Eau de Parfum’e modern bir yoğunluk katarken, vanilya ile zenginleştirilerek kokuyu mükemmel bir şekilde tamamlar.
Ürün Kodu: 5002617903
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.