Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Yves Saint Laurent La Nuit De L`Homme Edt 200 Ml

Ürün Barkod : 5000035680


6600 ₺

Yves Saint Laurent La Nuit De L`Homme Edt 200 Ml

Ürün Barkod : 5000035680


6600 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Erkek Eau de Toilette
Ürün İçeriği :La Nuit De LHomme Eau de Toilette ile yoğun, yakıcı ve gizemli bir baştan çıkarma çağrısı. Karanlık, kararlı ve gizemli, La Nuit De LHomme Eau de Toilettein baştan çıkarma gücünü doğal ve gündelik güvencesiyle sabahın ilk ışıklarına kadar kullanır.İçeriğindeki keskin tazelik hissi ile tüm kullanımlarınızda fresh bir hava elde edebileceğiniz Yves Saint Laurent La Nuit De LHomme Edt Erkek Parfüm, erkekler için vazgeçilmez bir kalitedir. Kendinize özel bir tarz arıyorsanız sizi Sicilya bergamutu ile karşılayan parfümün ilk notası kardamon özleri ile birleşmekte ve teninizi saran bu koku sizde iyimser bir hava oluşturmaktadır. Kalp notasında ise çok özel kokular sizi karşılamakta, lavantanın çekici kokusu virgin sedirinin naif ve masum özleri ile birleşmektedir. Son kısımda ise genel itibari ile yumuşak bir geçiş olması için vetiver kökü kullanılmakta ve haiti vetiveri ile koku çok daha esrarengiz bir hale gelmektedir.
Kullanım Talimatı :15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Mililitre Bilgisi :200 ml
Cinsiyet :Erkek
Ürün Kodu: 5000035680
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.