Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Zwilling 366100050 Z Cut 5In1 Soyucu

Ürün Barkod : 5002958887


599,99 ₺

Zwilling 366100050 Z Cut 5In1 Soyucu

Ürün Barkod : 5002958887


599,99 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Bir sebze soyucudan daha fazlası: ZWILLING Z-Cut 5i 1 arada  soyucu, meyve ve sebzeleri soymak için çok yönlü bir makinedir. Farklı yiyecekler için değiştirilebilir üç bıçağı vardır: sert yiyecekler için düz bir bıçak, yumuşak yiyecekler için tırtıklı bir bıçak ve jülyen kesim için bir bıçak.Soyucuyu kuşkonmaz gibi uzun yiyecekleri verimli bir şekilde soymak için çapraz soyucu (Y-şekilli) olarak da kullanabilirsiniz. Veya örneğin patatesleri hızlı ve kolay bir şekilde soymak için uzunlamasına bir soyucu (I-şekilli) olarak kullanın.Sebze soyucunun bir diğer avantajı da serbest hareket eden başlığıdır. MotionBall teknolojisi, soyma başlığının kesilecek ürünün şekline uyacak şekilde serbestçe hareket etmesini sağlar.
Model Kodu :ZCUT 5 İ 1 ARADA SOYUCU 
Menşei :Çin
Malzeme :Paslanmaz Çelik
Materyal :Paslanmaz Çelik
Renk :Gri
Ürün Kodu: 5002958887
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

Benzer Ürünler

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.