Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Alfheim Firming Sıkılaştırıcı Vücut Yağı 100 Ml

Ürün Barkod : 5002911822

430 ₺

Alfheim Firming Sıkılaştırıcı Vücut Yağı 100 Ml

Ürün Barkod : 5002911822

430 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Üzüm çekirdeği, Susam ve vitamin e bazında en iyi toparlayıcılar bir arada: Greyfurt, Limon, Itır, Biberiye, Lavanta. Bu şişe sizi önce ferah çiçeksi notalarıyla karşılar. Firming Body, 8 içerikli güçlü kompozisyonu ile cilt altına hızla nüfuz edip hemen çalışmaya başlar. Temiz beslenme ve fiziksel aktivite ile desteklediğiniz iyi bir masaj uygulaması sayesinde kan dolaşımı düzenlenir, cilt altı pütürlü görünüm toparlanır, sağlıklı cilt görünümü elde edilir. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız.
Ürün İçeriği :Üzüm çekirdeği, Greyfurt, Limon, Itır, Biberiye, Lavanta, Susam ve E Vitamini
Kullanım Şekli :Dilediğiniz miktarda, difüzörünüze ya da buhurdanlığınıza ekleyebilir ve kokuladırma olarak kullanabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Model Kodu :alf-020
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002911822
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.