Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Beauty Insideout Şeffaf Güzellik & Makyaj Çantası – Küçük Boy

Ürün Barkod : 5002964641

325 ₺

Beauty Insideout Şeffaf Güzellik & Makyaj Çantası – Küçük Boy

Ürün Barkod : 5002964641

325 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Beauty Petite, küçük boy, şeffaf makyaj ve güzellik çantasıdır. Çantanın boyutları (25cmx15cmx4cm) idir. Bu şık minik çanta, Makyaj Trendi markası olan Beauty InsideOut ürünüdür. Minik boy olduğu için çantada, bavulda veya üzerinde bulunduğu alanda fazla yer kaplamaz. Kullanışlı boyutu sayesinde seyahatler için ideal bir yardımcıdır. Yüksek kalitede üretilen bu şeffaf makyaj çantası, içindeki malzemelerinizin daha rahat görünmesini sağlar. Böylece aradığınız her şey elinizin altında olur. Şık ve portatif olmasından dolayı günlük hayatınızı kolaylaştırır; içine sadece kozmetiklerinizi değil, telefon, portatif şarj, ilaç, saç tokası gibi çanta içinde korunaklı tutmak istediğiniz her türlü eşyanızı koyabilirsiniz. Küçük ama çok fonksiyonel bir güzellik çantasıdır. Profesyonel makyaj artistleri için de çok idealdir. Şeffaf makyaj çantaları, profesyonellerin en çok tercih ettiği çantalardır.
Model Kodu :B2211
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002964641
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.