Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Bobbi Brown Extra Lip Tint Bare Punch 2,3 G

Ürün Barkod : 5003035182

1200 ₺

Bobbi Brown Extra Lip Tint Bare Punch 2,3 G

Ürün Barkod : 5003035182

1200 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması : Renk, bakım ve rahatlatıcı nemlendirme sunan ve zeytin, jojoba ve avokado yağları dahil altı botanik yağ içeren renkli dudak bakımı. Sağlıklı görünen bir parlaklık için dolgunlaştırıcı nemlendirmesi ve enerji veren şeffaf rengiyle dudakları gözle görünür biçimde canlandırır. Dudakların ihtiyaç duyduğu nemi anında ve uzun vadede sunarak yeniden canlandırır, yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Yumuşatıcı maddelerin yardımıyla gözle görünür biçimde pürüzsüzleştirir, dolgunlaştırır ve ince kuru çizgi görünümünü azaltır. Hafif renk vererek dudakları güzelleştirir.
Model Kodu : EWEA03
Mililitre Bilgisi : 2 gr
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : ABD
Kullanım Şekli : Anında dığal bir renk vermek için tek başına kullanın ya da parlayan yumuşak bir görünüm için favori rujunuzun altına katman olarak uygulayın.
Ürün Kodu : 5003035182
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.