Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow Sticks - Espresso Göz Farı

Ürün Barkod : 5003009252

1200 ₺

Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow Sticks - Espresso Göz Farı

Ürün Barkod : 5003009252

1200 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :8 saat kalıcı, sür-ve-çık krem göz farı. Anında ve zahmetsiz bakışlar için kat kat uygulanabilir, karıştırılabilir renklerle baz oluşturun, çizgi çekin, belirginleştirin ve aydınlatın. Fırça gerektirmeden baz oluşturur, çizgi çeker, belirginleştirir ve aydınlatır. Hafif tonlardan doymuş renklere yüksek pigmentli bir göz farı deneyimi sunar. Dağılmayan, ince çizgilere dolmayan, solmayan ve su geçirmez yapısıyla 8 saat boyunca rengini korur ve kalır.
Kullanım Şekli :Anında renklendirme için göz kapaklarınız boyunca sürün ve parmak uçlarınızla dağıtın. Ya da nötr bir tonda baz oluşturun ve canlı renklerin üzerine katmanlayarak sınırsız görünümler elde edin.
Model Kodu :716170289328
Mililitre Bilgisi :1,6 gr
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :İtalya
Ürün Kodu: 5003009252
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.