Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clarins Body Fit Vücut Sıkılastırıcı

Ürün Barkod : 5000155928

2680 ₺

Clarins Body Fit Vücut Sıkılastırıcı

Ürün Barkod : 5000155928

2680 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Selülit olan veya şekil vermek için bir şekillendirme ürünü arayan ince veya kıvrımlı vücuda sahip tüm kadınlar için.Daha az selülit, şekilli bir siluet ve sıkı bir cilt için olmazsa olmaz bir vücut şekillendirme partneri.
Kullanım Şekli :Ayak bileklerinden başlayıp, uyluk, kalça ve kaba ete yoğunlaşarak, bele doğru hafifçe sürerek cilde uygulayın. Daha iyi sonuçlar için, Clarins Özel Selülit Karşıtı Masaj Yöntemini uygulayın.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Tipi :Selülit karşıtı şekillendirici krem. Selülit karşıtı kontrol bakımı olarak bilinen; selülit oluşumundan sorumlu 3 yağ dokusunu hedefleyen, incelme hareketini destekleyen ve silüeti yeniden biçimlendiren ürün.
Ürün İçeriği :Ayva yaprağı özü, kilitli yağ kütlesinin yakılmasına ve serbest kalmasına yardımcı olmak için selülit oluşumunda rol oynayan 3 tip yağ depolama hücresini hedefler.
Mililitre Bilgisi :200 ml
Ürün Kodu: 5000155928
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.