Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

CLINIQUE Clinique, Clinique For Men, Tıraş Kremi, 125ML/4.2FLOZ

Ürün Barkod : 5000000962

780 ₺

CLINIQUE Clinique, Clinique For Men, Tıraş Kremi, 125ML/4.2FLOZ

Ürün Barkod : 5000000962

780 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Ekstra zengin içeriği ile sakalların yumuşatılmasını sağlamaya ve, tıraş bıçağının ciltte oluşturabileceği tahrişi engellemeye yardımcı olur. Tıraş boyunca gerekli nemi hapsetmeye, temiz ve harika bir tıraş deneyimi sağlamaya katkıda bulunur. Tıraş öncesi ve sonrası cilde nem sağlayarak, yumuşatır ve oluşabilecek tahrişi engellemayi destekler.
Ürün İçeriği :Petrolatum ve Dimethicone gibi nemlendiriciler ile kesik riskini azaltmaya yardımcı olur.
Mililitre Bilgisi :125 ml
Ürün Çeşidi :Traş Köpüğü
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Her gün cildinizi temizledikten sonra kullanın. Sakallı olan bölgeyi nemlendirin. Elinize fındık büyüklüğü miktarında dökün ve parmaklarınızla masaj yaparak tıraş olacak bölgeye, kılların ters yönünde uygulayın. . Tıraşı kıl köklerinin uzadığı yöne doğru yapın. Tıraş yaparken tıraş bıçağını sık sık sıcak su ile temizleyin, böylece tıraş esnasında oluşabilecek batık ve kesikler engellenmiş olur. Tıraş sonrası tüm yüzü yıkayıp, kurulayın.
Ürün Kodu: 5000000962
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.