Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Moisture Surge Tinted Nemlendirici Medium

Ürün Barkod : 5002425249

945 ₺

Clinique Moisture Surge Tinted Nemlendirici Medium

Ürün Barkod : 5002425249

945 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Şeffaf kapatıcılık ve nemlendirme etkisi ile birlikte SPF Koruması sağlayan renkli nemlendirici formülüdür.
Ürün İçeriği :•Renk hücreleri ile işlenmiş pigmentler ve cildi film şeridi gibi kaplayan polimerler, elde edilen şeffaf kapatıcılığının ciltte en uzun süre doğal ve kusursuz kalmasını sağlar. • Yağsız hafif formül; anında ve uzun süreli olarak cilde kazandırılan nemin kalıcılığını ve etkisini artırır. Sodyum Hiyalüronat, trehalose ve gliserin gibi nemlendirici bileşenler; cilde ihtiyacı olan nemi sağlar ve suyu cilde hapseder. • Geniş açılı güneş koruması sağlar. Fiziksel& kimyasal güneş koruma bileşenleri; cildi UVA ve UVB ışınlarından korur.
Cilt Tipi :Tüm cilt tipleri
Ürün Kodu: 5002425249
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.