Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Superdefense Sd Night Recovery 3/4 50Ml/1.7FLOZ

Ürün Barkod : 5000099124

1955 ₺

Clinique Superdefense Sd Night Recovery 3/4 50Ml/1.7FLOZ

Ürün Barkod : 5000099124

1955 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Yaşlanma görüntülerinin ilk belirtilerine karşı cildinizi korumak için gece boyunca çalışır. Gün içinde zarar gören cildi gece boyunca onarmaya yardımcı olur.
Ürün İçeriği :- Anti-irritanlar ve anti-oksidanlar, serbest radikal hasarına karşı koruma sağlamaya yardımcı olur. - Sodyum Hiyalüronat, Trehalose ve önemli lipitler gibi nem tutucu içerikler cildi nemlendirir
Mililitre Bilgisi :50 ml
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Cilt Tipi :Karma/ Yağlı
Kullanım Şekli :• Her akşam cildinize uygun 3 Adımlı Cilt Bakım rutininizden sonra göz çevresinden kaçınarak bütün yüze uygulayın. • İPUCU: Daha etkili sonuçlar için gündüzleri Superdefense™ Günlük Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici ile tamamlayın.
Cinsiyet :Kadın
Ürün Kodu: 5000099124
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.