Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Helly Hansen Siyah Kadın Kayak Pantolonu HHA.65736_W BELLISSIMO 2 PANT

Ürün Barkod : 5002957432_001

7600 ₺

Helly Hansen Siyah Kadın Kayak Pantolonu HHA.65736_W BELLISSIMO 2 PANT

Ürün Barkod : 5002957432_001

7600 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması : Bu kadın kayak pantolonu performans ve stili birleştirmek için tasarladndı. İki yönlü streç softshell ile üretilen bu pantolon size hareket özgürlüğü sağlar. Ayrıca rüzgara karşı dayanıklıdır ve kuru kalmanızı sağlamak için PFC içermeyen, su itici bir işleme sahiptir. Ekstra sıcaklık ve konfor için yumuşak, fırçalanmış bir astar ve daha yüksek bir bel bandı ekledik. Silueti kadınsı ve vücuda oturur.
Menşei : Çin
Model Kodu : HHA.65736_W BELLISSIMO 2 PANT
Teknoloji : Dayanıklı Su İticilik (DWR) işlemi Optimum hareketlilik için mafsallı dizler Kemer halkaları YKK® fermuarlar Geri Dönüştürülmüş İçerik
Cep Bilgisi : Cepli
Kalıp Bilgisi : Normal
Desen : Düz
Cinsiyet : Kadın
Renk : Siyah
Materyal : %87 Polyamid, %13 Elastan
Ürün Kodu : 5002957432_001
Beden Tablosu
L
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.