Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Jonix Cube Hava Temizleme Cihazı

Ürün Barkod : 5003003990_100

14489,95 ₺

Jonix Cube Hava Temizleme Cihazı

Ürün Barkod : 5003003990_100

14489,95 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Kapalı alanlarda temiz hava sorunu sağlığımız açısından önem arz ediyor. Jonix Cube ile kişisel temiz hava ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayacaksınız. Üstelik bu ürün yüzey temizleyici olarak da sizlere yardımcı olmakta. Soğuk füzyon teknolojisi ile evlerinizde ve iş yerlerinizde 85 metre kareye kadar virüslere ve bakterilere karşı koruma sağlarsınız. Tüm yüzeylerde ve solunum alanınızda artık gönül rahatlığıyla günlük işlerinizi gerçekleştirebilrisiniz. Mevsim değişiklikleri esnasında havada her zaman polen ve toz miktarı artış gösterir. Bu sebeple de alerjik astım, bahar alerjisi gibi kronik rahatsızlıklara sahip olan kişiler için gündelik işlerini sürdürmek çok daha zorlaşır. Jonix Cube bu aşamada devreye girer ve tüm sorunlarınızı çözer. Bununla birlikte kolay taşınabilir özelliği ile gönül rahatlığıyla evinizin ve iş yerinizin istediğiniz bölümüne konumlandırabilirsiniz. Jonix Cube, soğuk füzyon teknolojisi ile gün boyu havadaki ve yüzeylerdeki zararlı moleküllere tutunan parçacıklar saçar. Bu sayede covid 19 dahil olmak üzere tüm virüs, bakterive zararlı partiküllere karşı %99 oranında sizleri korur. Jonix Cube temiz hava sahanızı arındırırken asla yan etkiler içermez. Yaş skalası fark etmeksizin istediğiniz kadar çalıştırabilirsiniz. Üstelik evcil hayvanların bulunduğu evlerde de dostlarımıza hiçbir zararı olmadan çalışmaya devam eder. Teknik Özellikler Boyutlar mm: 238 L x 238 P x 260 H Ebatlar mm: 4 Hava akışı m3/h: 40 Maksimum alan büyüklüğü: 85 m2 Enerji tüketimi: 10 W Güç kaynağı: 230 V /~/ 50 Hz
Garanti Süresi :2 Yıl
Menşei :İtalya
Model Kodu :CUBE85
Ürün Kodu: 5003003990_100
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Sıcak Teklif
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.