Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Korres Hydra-Biome™ Probiotic Superdose100 Ml Yüz Maskesi

Ürün Barkod : 5002638562

660 ₺

Korres Hydra-Biome™ Probiotic Superdose100 Ml Yüz Maskesi

Ürün Barkod : 5002638562

660 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cildi anında rahatlatmak, nemlendirmek ve beslemek için çok işlevli yüz maskesi. Yunan yoğurdu, pre ve probiyotikler, WaterPatch kompleksi, üç tür hiyalüronik asit, deniz yosunlarından besinler, shea yağı, aloe vera, kayısı ve tatlı badem yağları içerir. Klinik olarak kanıtlanmış kirlilik önleyici etkiye sahiptir. Maksimum nem kaynağıdır. Besleyici ve bakım yapıcı etkiye sahiptir. Cildin mikrobiyomunu yeniden dengeye getirir. Cildin dokusunu iyileştirir ve kadifemsi bir yumuşaklık kazandırır. Daha sağlıklı görünen bir cilt görünümü sağlar. Sentetik kokular içermez.
Ürün İçeriği :Dermatolojik olarak test edilmiştir. Eser miktarda buğday / fındık içerebilir. Vejetaryenler için uygun. Geri dönüştürülebilir ambalaj. Hayvanlar üzerinde denenmemiştir.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Kullanım Şekli :10-15 dakika bekletin ve iyice durulayın. Ek bir soğutma etkisi için maskeyi buzdolabında saklayın.
Ürün Kodu: 5002638562
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.