Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Olaplex Nº.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo - Renk Koruyucu & Bağ Güçlendirici Mor Şampuan Purple

Ürün Barkod : 5002992280

1490 ₺

Olaplex Nº.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo - Renk Koruyucu & Bağ Güçlendirici Mor Şampuan Purple

Ürün Barkod : 5002992280

1490 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Kullanım Şekli :Ürünü saça masaj yaparak uygulayın.1-3 dakika arası bekletin ve ardından durulayın. Haftada 2-3 kez kullanabilirsiniz.N°5 Bond Maintenance Bakım Kremi veya N°8 Bond Intense Moisture Yoğun Nemlendirici Maske ile saç bakımınıza devam edebilirsiniz.
Ürün Açıklaması :Saç renginin canlılığını ve parlaklığını koruyan ton koruyucu şampuandır. Yüksek konsantrasyonlu sülfatsız bu şampuan, saçı kökten uca nemli tutarken temizler, rengini korur ve onarır. Olaplex’in Bond-Builder sistemi ile zenginleştirilmiş formülü, kuru, kırılgan saç tellerin yumuşatır, gözle görülür şekilde parlak bir görünüme kavuşturur. Tüm sarı, açık ve gri saçlar için uygundur.
Model Kodu :20142239
Yaş Aralığı :25+
Mililitre Bilgisi :250 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Menşei :ABD
Ürün Kodu: 5002992280
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
TOTEMİMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.